1
Voertuig
2
Schade
3
Aanvrager
Bestellen

Heeft u een officieel autoschade (taxatie) rapport nodig? 

 

Vervelend dat u schade heeft. Maar wij van SchadeSupport.nl kunnen u helpen om deze vervelende ervaring als een soepel proces te laten verlopen .

Als u een officieel auto-schaderapport (pro-forma nota) nodig heeft, voor uzelf , voor de verzekeringsmaatschappij of voor een auto-schadereparateur dan bent u hier aan het juiste adres.

U hoeft niet meer bij een schadebedrijf langs om vervolgens uw auto een dag achter te laten zodat er een schadecalculatie van gemaakt kan worden voor een hoog bedrag. U kunt nu vanuit uw luie stoel aan de hand van goeie foto’s een officieel schaderapport aanvragen voor een overzichtelijke schade.

Het enige wat u hoeft te doen is de gratis schade-app te openen , een aantal (voor ons) belangrijke velden in te vullen, een aantal goeie foto’s maken van de auto en van de schade. Voor 49,95 euro incl. BTW krijgt u binnen 48 uur een officiele schadecalculatie op zichtbare schade van de schade op uw auto.

Als de schade niet overzichtelijk genoeg is, of te complex, om vanaf foto’s uw schade te calculeren krijgt u hier bericht van en een goed stappenplan om het zo duidelijk mogelijk te maken voor u én u krijgt de gehele taxatiekosten terug gestort op uw rekening.