1
Voertuig
2
Schade
3
Aanvrager
Bestellen

AUTOSCHADE?
HEEFT U EEN OFFICIEEL AUTOSCHADE (TAXATIE) RAPPORT NODIG?


Wij van SchadeSupport.nl gaan u direct helpen

Door gebruik te maken van onze service hoeft u NIET meer bij een schadebedrijf langs te gaan.
Dit scheelt tijd en geld.

Door zelf met uw smart-phone of tablet foto's te maken van de schade en deze te uploaden naar onze applicatie maken wij het officiele schaderapport of de pro-forma-nota direct voor u in orde.

Hoe werkt SchadeSupport.nl?

Neem altijd eerst contact op met de verzekeringsmaatschappij in kwestie.
- Bij All-risk (Casco) dekking: uw eigen verzekeringsmaatschappij
- Bij WA of WA+ dekking: de verzekeraar van de tegenpartij

Wordt er een claim opgesteld door de verzekeraar?
Indien ja dan zal de verzekeringsmaatschappij u verzoeken om een schaderapport of een pro-forma-nota te laten maken. Hiervoor dient u normaal gesproken naar een schadeherstelbedrijf te gaan.

Echter maken wij, van SchadeSupport.nl, het u graag gemakkelijk. Door gebruik te maken van onze service hoeft u NIET meer bij een schadebedrijf langs te gaan.
Dit scheelt tijd en geld.

Voor Euro 49,95 (incl.BTW) krijgt u binnen 48 uur een officieel schaderapport, via e-mail, toegestuurd die u vervolgens direct kunt doorsturen naar de verzekeringsmaatschappij. De experts van de verzekeringsmaatschappij zullen zich vervolgens over uw schaderapport buigen. Zodra de claim is toegewezen krijgt u het schadebedrag uitgekeerd van de verzekeringsmaatschappij en kunt u direct de auto laten repareren.

Mocht de schade niet overzichtelijk genoeg zijn, of te complex, om vanaf foto’s te beoordelen, dan berichten wij u hierover. Wij kunnen u dan eventueel advieseren bij het maken van nieuwe fotos of u krijgt de taxatiekosten terug gestort.

No Cure No Pay.